Rectificatie overname PI1FLD

Enkele maanden geleden ontving Hobbyscoop een verzoek van de repeatergroep in Almere om de Almeerse DMR repeater PI1FLD over te nemen omdat de groep door privé omstandigheden niet langer in staat was om haar activiteit te continueren. Hierover zijn nadere afspraken gemaakt tussen beide partijen en werd op 11 mei een convenant getekent waarin eigensomsoverdracht van activa en het lokatiebeheer was bekrachtigd.

Kort na publicatie kwam Stichting Scoop Hobbyfonds ter ore dat een radiozendamateur het eigendom van de DMR repeater heeft geclaimd. Navraag bij de Almeerse groep leert dat dit blijk te kloppen waardoor de gemaakte afspraken niet kunnen worden nagevolgd en de DMR repeater dient te worden geretourneerd naar de rechtmatige eigenaar.

Naar verluidt heeft de repeatergroep in Almere de Hytera Repeater inmiddels gedemonteerd en is PI1FLD offline.

Stichting Scoop Hobbyfonds betreurt deze gang van zaken en benadrukt geen invloed te hebben op deze beslissing en het verloop van dit probleem. Op dit moment beraadt ons stichtingsbestuur zich op mogelijkheden om de activiteit tóch op een kostenneutrale manier te kunnen voortzetten. Indien dit lukt zullen wij hierover op Hobbyscoop.nl berichten.

3 thoughts on “Rectificatie overname PI1FLD

  1. L Kuperij l schreef:

    Al was er een link in de kabel, toch hoop ik dat allemaal goed komt.

  2. Nieuwsgierig naar het Dmr gebeuren, kijk of luister mee zonder Dmr apparatuur download deze PDF op je Pc, Tablet, Android of iPhone en met een klik op een Talkgroep kijk of luister je mee via deze link naar dmrtechnoronde.nl.
    https://www.dmrtechnoronde.nl/index.php?topic=1428.msg5936#msg5936

Comments are closed.