PI1AMS repeaters en ontvangers naar nieuwe locatie

Vanaf 1 augustus aanstaande is de huidige locatie van de Hobbyscoop PI1AMS repeaters en ontvangers helaas niet meer beschikbaar. Al eerder was de DMR repeater uitgeschakeld vanwege een defect aan de eindtrap. Door de verkoop van de woning van Peter PA3PM komt ook de opstelplaats op het dak in Amsterdam West te vervallen. De opstelplaats is vanaf 2014 in gebruik geweest voor dienste zoals DMR, Dstar, C4FM, rx voor PI2NOS en PI6NOS. Hobbyscoop onderzoekt nu of er een andere opstelplaats in Amsterdam geschikt te maken is. Op een later tijdstip zal hierover nadere informatie volgen. 

4 thoughts on “PI1AMS repeaters en ontvangers naar nieuwe locatie

 1. Jan schreef:

  Ik hoop dat jullie een goede, geschikte plek vinden! De laatste jaren vond ik de dekking ook erg wisselend vanuit het noorden van Noord Holland.

 2. Cor. Boelhouwers schreef:

  Peter . Dankjewel voor je inzet voor de radio amateurs.
  Hopelijk word er snel een nieuwe locatie voor de repeaters gevonden.
  Veel geluk en woonplezier voor je nieuwe locatie toegewenst.

  Groet PA3CRL Cor uit de Klundert.

 3. Fred Stam schreef:

  We hebben al tweemaal een mailtje gestuurd met vragen over de lokatie van de D-Star repeater van Amsterdam. Wij hebben mogelijk hiervoor een nieuwe locatie echter hebben we op onze mailtjes geen reactie mogen ontvangen. Graag reageren naar ons emailadres indien jullie belangstelling hebben. Ook als je geen belangstelling hebt is het fijn om iets te horen.

Comments are closed.