Verloting rondleiding Gerbrandytoren

Eerder dit jaar berichtte Stichting Scoop Hobbyfonds dat de noodzaak voor een stabielere financiele situatie groot is om het voortbestaan van onze systemen op termijn te garanderen. Ondertussen kunnen we vaststellen dat dit een aantal nieuwe donaties heeft opgeleverd waarvoor wij als stichting zeer dankbaar zijn. Tijd om wat éxtra’s terug te doen!

Stichting Scoop Hobbyfonds verloot vier plaatsen voor een rondleiding in de Gebrandytoren langs de Hobbyscoop systemen onder onze donateurs!

De techniek die wij in de hoogste mast van West Europa geinstalleerd hebben is uniek en erg veelzijdig; we kunnen er uuuren over vertellen. Tijdens deze rondleiding nemen we de gelukkigen niet alleen mee naar de 20e verdieping waar onze indrukwekkende verzameling apparatuur in gebruik is, maar ook bekijken we de “ring” op de 24e verdieping waar onze straalverbindingstechniek en infrastructuur staat én nemen we een kijkje bij de voet van de enorme stalen mast en uitzichtspositie op 100m. Gedurende ongeveer 2 uur leer je alles over de stichting en wat zij allemaal doet voor de Radio Amateurdienst.

Wie maken kans?

Alle donateurs over het jaar 2021 en 2022 maken kans! Ben je nog geen donateur? Je kan nog tot 1 maart 2022 doneren om kans te maken. Heb in 2021 én in 2022 gedoneerd (minimale donatie 20 Euro), dan maak je 2x kans! Niet vergeten, je steunt hiermee veel faciliteiten die in dienst staan van de radio-amateurdienst!

Trekking en datum

Kort na 1 maart zal de trekking worden uitgevoerd, deze wordt dan gepubliceerd op www.hobbyscoop.nl. Nadien wordt in overleg met de gelukkigen afgestemd wanneer de bezichtinging in het voorjaar zal plaatsvinden. Met de rondleiding geven wij een goed beeld wat er allemaal met de o zo nodige donaties gebeurt.

De rondleiding zal plaatsvinden zodra COVID maatregelen dit toestaan en onder de dan geldende beperkingen. In de Gerbrandytoren zijn geen voorzieningen voor minder-validen beschikbaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

11 thoughts on “Verloting rondleiding Gerbrandytoren

 1. Bas Cornelissen schreef:

  Dat lijkt me super gaaf!!! (PD1BC)

 2. Frank Cools schreef:

  Wow, een ongekende ervaring zal dat zijn!
  Frank PD0CIC

 3. Peter schreef:

  Wel vervelend dit!
  Ik heb een donatie gedaan, hierover gemaild en tot op heden geen antwoord ontvangen.

  Ik zou graag in aanmerking komen voor een rondleiding, alhoewel dit dus nu niet mogenlijk is.

  mvg,
  PA5E

  1. Peter schreef:

   de donatie bedroeg meer dan 20 euro.
   ter aanvulling.

  2. PE1PTP schreef:

   Geen zorgen, alle donaties worden keurig geregistreerd, je krijgt hiervan bericht. Dit proces is helaas niet geautomatiseerd.

 4. PD2MV schreef:

  Dat zou wel heel erg leuk zijn!!

 5. Peter PD3PVO schreef:

  Oooo dat zou ik wel ontzettend gaaf vinden. Zie de toren vaak als ik qrl matig in de buurt ben….. Lijnbus.

 6. Martin PA11302 schreef:

  Dat zou gaaf zijn!! Wat een actie zeg, zo komt er vast wat binnen😃

 7. Cor Boelhouwers schreef:

  Deze rondleiding is echt super leuk bedacht!!
  Dus mede amateurs,maak een leuk bedrag over!!

  Cor PA3CRL

 8. Jurjen schreef:

  Wat een mooi initiatief. Ik kan de toren bijna zien vanuit mijn QTH. Dan moet het andersom toch ook mogelijk zijn 😉
  Hoop dat het wat meer oplevert voor de prachtige repeater.

Comments are closed.