En de winnaars zijn…

Op 5 februari kondigde Stichting Scoop Hobbyfonds een verloting aan onder haar donateurs. Alle donateurs uit 2021 tot 1 maart 2022 maakten kans op een rondleiding in de Gerbrandytoren in IJsselstein langs de Hobbyscoop systemen. Niet alleen nemen we een kijkje bij de indrukwekkende techniek op de 20e verdieping, maar is een rondje langs de link antennes op de 24e verdieping en een bezoekje aan de imposante voet van de buismast onderdeel van de rondleiding. De winnaars krijgen een uitgebreide blik in hetgeen Hobbyscoop allemaal doet voor de radio amateurdienst…

Nieuwe donaties

De oproep van Hobbyscoop om steun om de immer stijgende lasten te kunnen betalen kreeg gehoor bij een flink aantal supporters. We mochten in de eerste twee maanden van 2022 meer dan 40 nieuwe donateurs verwelkomen, iets waar de stichting erg dankbaar voor is en stiekem ook een beetje trots. Zo wordt de familie enthausiaste Hobbyscoop supporters weer een beetje groter. We willen als stichting, mede namens alle radiozendamateurs en andere geinteresseerden een heel hartelijk dankjewel uitspreken voor alle donaties!

De trekking

Hoe kan je beter een trekking doen dan met een videoboodschap. Mischa (PA1OKZ), de voorzitter van de stichting kreeg hulp van zijn wederhelft die de trekking voltrok. De uitslag kan je in onderstaande video bekijken.

In totaal waren er meer dan 70 lootjes om uit te trekken. Hobbyscoop heeft uiteindelijk het maximum aantal bezoekers van 6 getrokken. Met de winnaars wordt contact gezocht om een datum voor de bezichtiging af te spreken.

De winnaars

De gelukkigen zijn:

 

Peter PD3PVO
David PA7LIM
René PA3RO
Kees PA0VPN

Door uitvallers zijn in her-loting mede gelukkigen:

Cor PA3CRL
Jurjen PA0JJF

 

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Val je niet onder de gelukkigen en wil je toch héél graag een keer kijken? We proberen op termijn opnieuw een rondleiding te organiseren indien we merken dat de belangstelling hiervoor groot is.

Tenslotte

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat de donaties blijven binnenkomen. De meest recente kostenstijging is geen verrassing; energie! Daar gebruiken we helaas nogal wat van, hier is geen ontkomen aan. Met de voortdurende steun van onze donateurs kunnen we nog jarenlang een belangrijke en unieke bijdrage blijven doen aan de Nederlandse Radio Amateurdienst. Dank jullie wel!

5 thoughts on “En de winnaars zijn…

 1. David PA7LIM schreef:

  Zie er enorm naar uit!!

 2. pd2mvm schreef:

  Gefeliciteerd allemaal en veel plezier.

 3. Peter PD3PVO schreef:

  Heb er enorm veel zin in.

  1. Hoi Peter.

   Geweldig dat je Hobbyscoop steunt, en je verdient het hartststikke om die rondleiding te doen.

   73 de Robbert / PA3BKL (de kaaskop uit Istanbul)

 4. Cor Boelhouwers schreef:

  Alle winnaars van harte gefeliciteerd.
  Hopelijk volgend jaar weer een nieuwe mogelijkheid .
  Groet Cor PA3CRL

Comments are closed.