Gulle donatie van de Vroege Vogels

Op 16 april vond voor de eerste keer de Meet en Greet plaats van de Vroege Vogels van PI2NOS. Jan (PD3JVR), Bas (PD1BC) en Gert (PA9F) hebben zich ingezet om deze dag mogelijk te maken. Het evenement vond plaats in Gorinchem en werd met zo’n 85 bezoekers een groot succes! Behalve het ontmoeten, mooie verhalen en een aantal stands, vond tevens een lezing door Hobbyscoop plaats. PI2NOS is immers de bovenregionale repeater die alle vroege vogels iedere werkdag bij elkaar brengt. In de lezing die ongeveer 45 minuten duurde werd uitgebreid ingegaan op de activiteiten van de stichting en natuurlijk de techniek rond PI2NOS.

Na de lezing werd een loterij gehouden waarvan de opbrengst door de Vroege Vogels gedoneerd is aan Stichting Scoop Hobbyfonds, dat was een geweldige verrassing. Deze verrassing werd nóg groter toen bleek dat de loterij het mooie bedrag van maar liefst 600 Euro voor Hobbyscoop heeft opgebracht!

De donatie helpt Hobbyscoop om haar hoge lasten te betalen en is juist op dit moment zéér welkom gezien de enorme energiekosten van de afgelopen langere periode. Namens Stichting Scoop Hobbyfonds en alle volgers en aanhangers van de stichting willen wij de VVR buitengewoon hartelijk danken!

Zijn hiermee onze financiele uitdagingen voorbij? Deze prachtige donatie heeft zeer zeker een mooie bijdrage geleverd, echter, we zijn er nog lang niet en we doen daarom een beroep aan iedereen die het leuk vindt wat Hobbyscoop allemaal doet om een donatie, klein of groot, te doen om onze kosten te kunnen (blijven) betalen!

kijk op onze DONATIE pagina voor meer info.

2 thoughts on “Gulle donatie van de Vroege Vogels

  1. Bas Cornelissen schreef:

    Mooi bedrag, en het was een leuke dag en de toegevoegde rondleidingen in de gerbrandy waren ook zeer zeker een kers op de taart voor de loterij!
    73’ Bas PD1BC

  2. Jan van Roode schreef:

    Wij hebben het met heel veel plezier gedaan. En zeer zeker voor herhaling vatbaar.

    73′ Jan PD3JVR

Comments are closed.