Tweede kerstdag PI2NOS kerstronde!

kerst2015Na het grote succes van afgelopen jaar is besloten om ook dit jaar weer de traditionele kerstronde te houden! Dit jaar vindt de kerstronde plaats op zaterdag 26 december om 12 uur.

Vorig jaar was onze operator Berend, PD1ALO maar omwille van zijn gezondheid heeft Berend het stokje dit jaar overgedragen aan niemand minder dan Hans, PD0AC! De kerstronde is een gezellige ronde waarin zendamateurs in de gelegenheid zijn om elkaar een kerstgroet te brengen. Dankzij de grote toeloop van afgelopen jaar en het ondertussen flink toegenomen bereik van de repeaters mogen we ons zonder twijfel ook dit jaar weer verheugen op een groot aantal inmelders.

Meedoen is erg eenvoudig: Zorg ervoor dat je op 2e kerstdag om 12uur QRV bent op PI2NOS, daar zal Hans – PD0AC voldoende gelegenheid bieden om je in te melden. Natuurlijk kan het omwille van drukte soms enig tijd kosten om aan de beurt te komen, maar de gedachte achter de kerstronde is niet zozeer om zo snel mogelijk aan de beurt te zijn, maar op je gemak meeluisteren en je eigen (liefst originele) kerstgroet brengen aan de rest van de Nederlandse zendamateurs zodra de gelegenheid daar is. Natuurlijk zal Hans ook regelmatig Echolink stations ruimte geven om zich in te melden.

Dus:

Zaterdag 26 december
2e kerstdag
12.00 uur
de Nederlandse Kerstronde
PI2NOS, 430.125MHz

 

One thought on “Tweede kerstdag PI2NOS kerstronde!

  1. Roland, PD2RLD schreef:

    Komt de lijst van inmelders nog op de site?

Comments are closed.