Spontane actie en donaties voor Hobbyscoop

hamnieuwsHet begon met een spontane actie door Marco (PE2MC). Hij deed op 19 september j.l. een post in de groep “Radio Zendamateurs” op Facebook waarin hij de kosten voor de Stichting Scoop Hobbyfonds onder de aandacht bracht. Zijn oproep bracht verschillende reacties los en daar waar de stichting zo nu en dan een donatie ontvangt viel ons op dat er opeens verschillende kort achter elkaar binnenkwamen, waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank!

Het bericht werd voorts opgepakt door Randy (PH4X), die de belofte uitsprak om alle Adsense opbrengsten op zijn inmiddels bekende nieuwssite voor radio amateurs – www.hamnieuws.nl – tot 31 oktober tevens aan de stichting te doneren! Randy heeft voorts ook nog een leuk artikel op de site geplaatst waarin de aandacht wordt gevraagd voor de kosten die repeaters zoal periodiek met zich mee kunnen brengen.

Natuurlijk bedanken wij deze initiatiefnemers graag voor hun leuke en gulle actie, wat ons betreft nodigen wij iedereen van harte uit om flink op de ads op Hamnieuws te klikken, maar je kan natuurlijk ook een donatie doen hier op hobbyscoop.nl…

Enkele links:”

Hamnieuws – Het laatste nieuws voor zendamateurs

Hamnieuws op Facebook (like de pagina)

Radio Zendamateurs op Facebook (op uitnodiging)

Donatiepagina stichting Hobbyscoop