Diverse radio uitzendingen via PI2NOS!

VERON-logo-JPEG_1182x2533PI2NOS is sinds de recente opwaarderingen erg in trek bij de Nederlandse zendamateur. Omdat de repeater ondertussen een groot deel van Nederland bestrijkt is de repeater ook een gewild medium voor radiorondes en nieuwsbulletins. Ondertussen kan je de volgende uitzendingen beluisteren:

De Daily minutes van PA0ETE
Sinds enkele weken kan je via PI2NOS iedere dag luisteren naar “de Daily Minutes” van PA0ETE! Dit korte nieuwsbulletin van hooguit 5 minuten wordt dagelijks uitgezonden om 19.00 uur en bevat de laatste nieuwtjes voor radiozendamateurs. De ochtend erna wordt het bulletin herhaald om 10.30uur mocht je deze de avond ervoor gemist hebben. Inmiddels hebben we vele zeer positieve reacties mogen ontvangen en is dit voor John (PA0ETE) aanleiding om voorlopig dapper verder te gaan. Als vanzelfsprekend is feedback bijzonder hartelijk welkom!

John, PA0ETE is inmiddels alom bekend in amateurkringen dankzij zijn journalistieke bijdrages in diverse media. Zo kan je bijvoorbeeld, naast de Daily Minutes, iedere vrijdagavond om 22.30 luisteren naar de uitzending van PA00NEWS via onze zuster repeater PI3UTR op 145.575MHz. Ben je benieuwd hoe de uitzendingen klinken of heb je er eentje gemist? Dan kan je deze altijd terugluisteren op www.pa0ete.nl!

PI4AA, de verenigingszender van de VERON
Sinds de terugkeer van PI4AA wint deze snel in populariteit en mogen de makers iedere uitzending een toenemend aantal reacties verwelkomen. Om het luisteren verder te vergemakkelijken is de uitzending van PI4AA vanaf vrijdag 3 oktober ook te beluisteren via PI2NOS! Na de uitzending is er op de repeater tevens gelegenheid om je in te melden in de ronde.

PI4AA zendt uit op iedere eerste vrijdag van de maand om 21.00 uur en is te beluisteren op 80 meter (3605kHz), 2 meter (145.325MHz) en natuurlijk via PI2NOS op 430.125MHz. Natuurlijk kan je ook via de PI2NOS livestream luisteren of via Echolink. Verdere informatie over PI4AA kan je terugvinden op www.pi4aa.nl

Samenvattend:

– De Daily Minutes van PA0ETE: Dagelijks om 19.00 uur met een herhaling de volgende ochtend om 10.30
– De uitzending van PI4AA: Iedere eerste vrijdag van de maand om 21.00 uur