Fotoverslag van de werkzaamheden in de KPN toren

30- Timo achter het repeater rackIn de afgelopen periode hebben opnieuw besprekingen plaatsgevonden tussen KPN Telecom en Stichting Scoop Hobbyfonds teneinde de periodieke “puntjes weer op de i te zetten”. De samenwerking met KPN Telecom verloopt al jarenlang bijzonder prettig, en ook dit keer kunnen wij verheugd mededelen dat de continuiteit van de diensten die Stichting Scoop Hobbyfonds de zendamateurgemeenschap biedt gewaarborgd is. Als gevolg hiervan heeft Scoop diverse werkzaamheden in de toren gepland die in lijn zijn met de afspraken. Het gaat globaal om de volgende zaken:

– Plaatsing van de (ATV) antennes in de “galmgaten”.
– Definitieve positionering van de twee 19 Inch racks op de 25e verdieping.
– Afmonteren van de 7/8 Inch coaxkabel alsook de ATV coaxkabels.
– Opschonen van de ruimte op de 25e verdieping.

Op dit moment wordt een planning gemaakt voor het uitvoeren van de activiteiten. De eerste stap (opschonen van de ruimte) kon natuurlijk per onmiddelijk aangepakt worden. Daarom zijn op dinsdag 21 juni jl. Timo Lampe, Patrick van der Leelie en Mischa van Santen op locatie geweest om schoon schip te maken. Dit was tevens een mooie gelegenheid om een fotoverslag te maken van de werkzaamheden, maar vooral van de huidige stand van zaken in de toren.

In het nieuwe menu item “Fotoalbum” hiernaast kunt u vanaf heden de foto’s bekijken die door de jaren heen zullen worden gemaakt. Het eerste fotoverslag betreft de hierboven genoemde werkzaamheden.

Klik hier om het fotoalbum te bekijken.